Beigeļu cepšana ir ilgs un pacietību prasošs process – no ierauga gatavošanas līdz gatavam beigelim paiet ap 24 stundām. Īsti beigeļi pirms cepšanas krāsnī tiek vārīti un tā tos gatavo atī Big Bad Bagels. Gatavotas tiek dažāda veida beigeļu maizes – gan tradicionālos klasiskos un sezama, gan arī, piemēram, spinātu, pilngraudu, olīvu u.c.
Lai pildīts beigelis garšotu lieliski, tos pilda ar augstas kvalitātes svaigām izejvielām. Piedāvājumā gan klasiski un tradicionāli pildījumi ar krēmsieru, lasi, sālītu liellopu, gan neierastākas receptes ar brī sieru, prošuto u.c. Klienti visvairāk iecienījuši beigeļus ar bekonu, bet piedāvājumā ir arī veģetāri un vegāniski beigeļu pildījumi.
Tāpat beigeļnīcas piedāvājumā atradīsiet arī zupas, salātus, dažādus dzērnieus un desertus!
Big Bad Bagels darba laiks: katru dienu no 9.00 līdz 19.00.
Adrese: Maskavas iela 4, Rīga, LV-1050 (Spīķeru kvartāls)