Ēdiens ir ļoti būtiska Gruzijas kultūras sastāvdaļa, ko izbaudīt steidz ikviens šīs zemes viesis. Tie, kas reiz baudījušu īstenu gruzīnu maltīti var uzskatīt, ka baudījuši pašu Gruziju, jo ēdiens ir tik pat daudzveidīgs garšas ziņā, cik kolorīta ir šī zeme. Gruzijas garšu aicinām baudīt restorānā “Pirosmani” Spīķeros, Maskavas ielā 6.
“Pirosmani” Jums sniegs nedaudz dienvidu saules siltuma un Kaukāzu kalnu dzestruma. Šeit jūs varēsiet nobaudīt ne tikai tradicionālo gruzīnu virtuvi – hačapuri, sacivi, phali, činahi, izsmalcinātus gruzīnu vīnus, bet arī uzzināt par gruzīnu primitīvisma virziena mākslinieka Niko Pirosmani dzīvi un daiļradi.
Tieši Jums piemērotus ēdienus un dzērienus palīdzēs izvēlēties Kmara – viesmīlīgā restorāna saimniece, kura pret katru apmeklētāju izturas kā pret savu viesi, veltot tam savu uzmanību, laiku un dvēseles siltumu.
Restorāns būs lieliski piemērota vieta banketiem, korporatīviem vakariem, kafijas pauzēm konferencēm un semināriem, lietišķām pusdienām, dzimšanas dienu, kāzu un citām svinībām un pasākumiem.