No 13.-19.oktobrim labākie Rīgas restorāni vērs durvis visiem gardēžiem, kuri gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.
Visu nedēļu ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim būs iespēja baudīt šīs sezonas labākos produktus, kurus pagatavos pieredzes un izdomas bagāti šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.
Ļauties garšas piedzīvojumam Spīķeros aicina arī restorāns “DĀRZS”, īpašajā Rudens Rīgas Restorānu nedēļas ēdienkartē piedāvājot nobaudīt:
– ķirbju krēmzupu ar putukrējuma cepurīti;
– kartupeļu sacepumu ar medū marinētu cūkgaļu un pašmāju brūkleņu mērci;
– kefīra želeju ar ābolu uzpūteni un šokolādes skaidiņām.