Topivesels.lv: Par kanēli un tā labvēlību
Šajā rakstā atgādināsim par iemesliem, kāpēc uzturā ieteicams lietot kanēli, un kāpēc tas būtu jāiekļauj terapeitiskos nolūkos veselības uzlabošanai.
Šajā rakstā atgādināsim par iemesliem, kāpēc uzturā ieteicams lietot kanēli, un kāpēc tas būtu jāiekļauj terapeitiskos nolūkos veselības uzlabošanai.
“Dopamīns ir neiromediators (neurotransmitter), kas palīdz kontrolēt smadzeņu gandarījuma/apbalvojuma un baudas centrus. Tāpat. Lasīt tālāk
Nav nekāds jaunums, ka karsts ingvera saknes dzēriens palīdz atvieglot kakla sāpes un uzlabo pašsajūtu, kad esam saķēruši kādu ziemas bacili, vai jūtam, ka kas tāds drīz varētu mums uzglūnēt. Bet kas tad slēpjas šajā sildošajā ziemas dzērienā?
Katram ir savs iemesls un dzinulis gavēšanai- tā var būt primitīva organisma attīrīšana, atslodze, reliģiska tradīcija, taču tā var būt arī iekšēja cīņa ar savu prātu, ieradumiem, vēlmēm un iegribām.
Miegs ir viens no svarīgākajiem komponentiem labas veselības uzturēšanai, miega trūkums iespaido visu ķermeni kopumā, un tā nopietnība bieži vien netiek pienācīgi novērtēta.
Gremošanas trakta veselībai pēdējā laikā tiek pievērsta īpaši liela uzmanība, ne velti- tā iespējams ietekmē jebkuras orgānu sistēmas veselību un ķermeņa veselību kopumā.
Piedāvājam Jums Topivesels.lv bloga īpašo recepti "Serenādes pašmāju gaumē". Šajā laikā noderēs gan svētku galda našķiem, gan kā sirsnīgas dāvaniņas jūsu mīļajiem.
Sadarbībā ar blogu "Topi vesels" piedāvājam pirmo recepti, kura mūsuprāt lieliski noderēs ikvienam, kurš grib bagātināt savu ikdienas garšu buķeti - vegānu sviests ar indijas riekstiem.
Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore savas zināšanas nodod un liek lietā tepat Latvijā. Jaunajā grāmatā Ance dalās veselīgās receptēs, vairojot izpratni par produktiem, ko liekam šķīvī.
Kafija ir viens no tiem produktiem, par kuru visbiežāk dzirdētais ir vai nu melns vai balts. Taču kā jau ar visu- domas uztura speciālistu un zinātnieku vidū dalās, un monētai, kā vienmēr, ir divas puses.