Sadarbībā ar blogu “Topi vesels” piedāvājam pirmo recepti, kura mūsuprāt lieliski noderēs ikvienam, kurš grib bagātināt savu ikdienas garšu buķeti – vegānu sviests ar indijas riekstiem.
Lai labi garšo!
Foto: Amalija Andersone
- 1/2 tasīte kausētas kokosriekstu eļļas
- 60ml augstas kvalitātes Extra Virgin olīveļļas
- 1 tasīte indijas riekstu (mērcēti 1-2h)
- 1/2 tējk. jūras sāls
- Piedevas pēc izvēles- ķiploks, kaltēti/svaigi zaļumi, kurkuma, kaltēti sīpoli, u.c.
- Visas sastāvdaļas blendē apmēram 1-2minūtes līdz vienmērīgai sviesta masai.
- Pārlej stikla burciņā un liek ledusskapī uz dažām stundām sastingt. Uzglabāt ledusskapī var vismaz 2-3 nedēļas.